Boekhoudsoftware pakketten

Wij werken graag met uw favoriete boekhoudsoftware.

Als ondernemer kies je de boekhoudsoftware die het beste bij jou en je organisatie past en naarmate je onderneming groeit kunnen soms ook je wensen en eisen veranderen. Wij begrijpen dat en wij werken daarom graag met uw favoriete boekhoudpakket. Hieronder ziet u een overzicht van de software waar we reeds mee werken.

Snelstart boekhoudoplossing carousel
Exact Business Software carousel
Unit4 boekhouden logo caroussel
e Boekhouden logo caroussel
Visma boekhoud software caroussel
Twinfield boekhouden caroussel
Moneybird logo caroussel
vraagteken caroussel

Werken in de cloud met Snelstart

Ook wij hebben onze voorkeur qua boekhoudpakket. Onze voorkeur is bepaald door de eenvoud, de mogelijkheden en de prijs-kwaliteit verhouding. Daarom werken we graag met het Snelstart factuur en boekhoudprogramma voor ondernemers.

Flexibiliteit. Diegene die de boekhouding doet, kan overal werken. Overal waar een computer en internet is, kan worden ingelogd op de website van het boekhoudprogramma. Geen probleem dus als je bent vergeten iets in te boeken, en dat thuis nog even wil doen. Je kunt ook overal zien en laten zien hoe jouw bedrijf er voorstaat. Heb je een gesprek bij de bank en vragen zij om gegevens die je niet uit je hoofd weet? Geen nood, je logt zo even in.
Tijdsbesparing. Online hoef je je gegevens maar één keer in te vullen en kunnen ze meteen worden verwerkt (bijvoorbeeld in een jaaroverzicht). Ook kun je overal meteen je gegevens (zoals uren van medewerkers of verdiensten) invoeren. Door het meteen te doen, hoef je later niet meer op zoek naar je gegevens. Dat scheelt veel tijd en maakt de ruimte om fouten te maken kleiner.

Samenwerken. Zijn er meerdere personen in jouw bedrijf verantwoordelijk voor de administratie? Geen nood, je kunt verschillende mensen laten inloggen in je online boekhoudprogramma. Omdat zij overal en op elk moment in het systeem kunnen (en niet hoeven te wachten tot ze bijvoorbeeld op kantoor zijn) is je boekhouding altijd bijgewerkt.
Toezicht. Je kunt je accountant of financieel medewerker toestemming geven om mee te kijken in jouw boekhouding. Dat scheelt hem tijd (en jou dus geld) en hij kan je veel beter van advies voorzien, omdat jij realtime inzicht geeft in hoe het er voorstaat. Boekhouders kunnen je zo weerhouden van verkeerde beslissingen en op tijd bijsturen als het niet goed gaat met je bedrijf.

Koppeling. Je kunt je online boekhoudprogramma koppelen aan je internetbankieren, je inkomende en uitgaande facturenstroom, en zelfs aan bijvoorbeeld je kassasysteem, reserveringen of personeelsadministratie. Dit betekent dat diegene die de boekhouding doet zo min mogelijk gegevens hoeft over te tikken en er bijna geen ruimte meer is voor fouten. Ook gaat je administratie zo een stuk sneller. Dit proces van systemen koppelen heet ketenoptimalisatie. Lees er in het whitepaper meer over.
Automatische backup. Door online te boekhouden, worden automatisch kopieën van je werk gemaakt. Je kunt je boekhouding niet meer kwijtraken door brand of slordigheid. Ook ben je niet meer afhankelijk van je eigen server: boekhoudprogramma’s werken met meerdere grote servers waar jouw gegevens veilig zijn bewaard.
Automatisch updaten. Moest je een boekhoudprogramma op cd regelmatig updaten, online boekhouden doet dat automatisch. Je werkt dus altijd met recente gegevens en je programma gaat mee met de tijd. Je hoeft ook nooit een nieuw programma aan te schaffen.
Ruimte. Een paar kasten inruimen voor een archief of een eigen server in de voorraadkamer: allebei niet meer nodig. Je kunt papierloos werken, al je gegevens zijn digitaal beschikbaar. Dit betekent dat jij geen ruimte meer kwijt bent aan je administratie.